TIMO PULKKINEN on poissa

19.11.2013

Timo Pulkkinen
Timo Pulkkinen

TUL:n Kymenlaakson piirin puheenjohtaja Timo Pulkkinen on nukkunut pois Karhulan sairaalassa sunnuntaina 17.11.2013. pitkäaikaisen sairauden uuvuttamana.

Pulkkinen toimi eri aikoina monissa TUL:n seuroissa johtotehtävissä seura- ja jaostotasolla. Pisimpään hän oli seura-aktiivi Kotkan Työväen Palloilijoissa eli KTP:ssä, jonka jäseneksi hän liittyi vuonna 1990. Pulkkinen oli nostamassa KTP:tä liigaan seuran toiminnanjohtajana vuonna 1998. 

Aiemmin hän oli toiminut aktiivisesti Kuusankosken Puhdissa ja Karhulan Veikoissa.

Pulkkisen aktiivinen toiminta valtakunnallisissa järjestöissä oli niin ikään mittava. Vuodesta 1981 lähtien hän toimi yhtäjaksoisesti TUL:n Kymenlaakson piirin erilaisissa tehtävissä ja oli kuollessaan piirin puheenjohtaja.

TUL:n valtakunnalliseen toimintaan Pulkkinen tuli mukaan vuonna 1984 aloittaessaan lentopallon markkinointivaliokunnan jäsenenä. Valtuustoon hänet valittiin ensimmäisen kerran vuonna 1999 ja monet muistavatkin hänet aktiivisena puheenvuorojen pitäjänä. Pulkkinen osasi viljellä puheissaan huumoria ja oikeissa kohdissa myös sarkasmia.

Pulkkisen viimeiseksi valtakunnalliseksi TUL:n luottamustoimeksi jäi toukokuussa pidetty liittokokous.

Jalkapallo oli Pulkkiselle läheinen urheilulaji. Hän toimi Suomen Palloliitossa muun muassa futsalin valiotarkkailijana. Hän oli mukana myös Palloliiton Kaakkois-Suomen piirin sekä Kymenlaakson Liikunnan hallinnossa.

Pulkkisen tunteneet muistavat hänet periaattellisena TUL:n miehenä ja puolestapuhujana.  Liikunta kaikkinensa mutta etenkin golf oli hänelle tärkeää viimeiseen asti.

Jäämme kaipaamaan Timon sanavalmista hahmoa katsomoissa ja kokouksissa! 


Timo siunataan viimeiseen lepoon lauantaina 30.11. klo 11.00 Parikan kappelissa Kotkassa.