TUL Joy Games taidetapahtuma on pidetty

29.10.2013

http://tuljoygames.fi/
http://tuljoygames.fi/

TUL Joy Games taidetapahtuma keräsi yli 700 osallistujaa tanssimaan ja esiintymään Toijalan Monitoimihallille. Kilpailut ovat nyt kilpailtu ja tulokset selvillä. Ne löytyvät tulokset osiosta. Hienoja esityksiä ja tanssin riemua. Kymenlaakson tuloksia muun muassa:

http://tuljoygames.fi/

 

 

Disco- ja showtanssi 26.10. tuloksia:

 

Ryhmäshowtanssi 10 – 12 v.


5. Voikkaan Viesti r. y. / Malinat
 
Kissa vieköö! Vaikka hatut ja buutsit


Ryhmäshowtanssi 14 – 16 v.
 

4. Voikkaan Viesti r.y. / Zafron
 
Hulluuden partaalla?


Ryhmäshowtanssi yli 18 v.


8.Voikkaan Viesti r.y. / Indigo
 
Ajattele ite

 

Lajeina oli myös muun muassa: Shakki, Futsal, Maastojuoksu, Potkunyrkkeilu ja Nyrkkeily.

Karhulan Urheilijoiden Janette Hanski, T13-vuotiaat, 2 km voitti Maastojuoksun ajalla 10,20.

  

Halisko rundi oli valtava menestys


Akaan TUL JoyGamesin Halisko rundi sai lapsilta, kouluilta, päiväkodeilta ja vanhemmilta loistavan vastaanoton. Saija Roininen kumppaneineen teki mahdottomasta mahdollisen jalkauttamalla Haliskon lasten iloksi heidän keskuuteensa. Ohjelmassa on ollut paljon tanssia, leikkiä, laulua ja liikuntaa. Huomenna julkistettavan Halisko -levyn koesoitot on tehty ja kappaleet on todettu toimiviksi. Mahtava homma.
 .

Presidentti Tarja Halonen esitti myös tervehdyksensä:

 

"Hyvät Akaan TUL JoyGames-tapahtuman osallistujat"
 
"Ensi vuonna 95 vuotta täyttävän Suomen Työväen Urheiluliiton toiminnassa on aina ollut merkittävä asema lasten ja nuorten liikunnalla ja muulla harrastustoiminnalla. Pääpaino on ollut ja on edelleen ihmisen kasvua tukevassa toiminnassa ja tavoitteena on lasten ja nuorten fyysinen, henkinen ja sosiaalinen hyvinvointi. Siihen liittyen kulttuuri ja urheilu ovat kautta vuosien kulkeneet TUL:ssa käsi kädessä. Akaassa järestettävä TUL JoyGames – tapahtuma jatkaa myös erinomaisella tavalla TUL:ssa aikoinaan järjestettyjen henkisten kilpailujen perinnettä.
 
Akaan TUL JoyGames-tapahtuma on hyvä esimerkki paikallisten seurojen välisestä yhteistyöstä. Järjestävien seurojen toimijat ovat tehneet arvokasta talkootyötä, jotta eri puolilta Suomea saapuvilla urheilun, liikunnan ja muun kulttuurin harrastajilla on toimivat puitteet osallistumiselle. Järjestäjien tavoitteena on, että Etelä-pirkanmaalla sijaitsevaan Akaan kaupunkiin saapuu lähes 2000 iloista ja pirteää lasta ja nuorta.
 
Haluan sydämestäni kiittää järjestäjiä ja järjestelyihin osallistuvia talkoolaisia sekä kaikki osallistujia ja toivottaa teille menestystä ja onnistumisen elämyksiä.

Vuoden 2013 lokakuun viimeisenä viikonloppuna Akaassa jokainen voi olla tähti."
 
Tarja Halonen
 Tapahtuman suojelija