SEURATOIMINTASELVITYS 2010 JA TOIMITSIJAOSOITTEET 2011

7.1.2011

Seurojen toimintaselvityslomake vuodelta 2010 tulee palauttaa piiritoimistoon tammikuussa 2011. Myös tapahtuneet seurojen toimihenkilömuutokset tulee ilmoittaa piiriin, jotta posti ja muu kirjeenvaihto niin piiristä kuin liitostakin saadaan kulkemaan oikeille henkilöille. Seuratoimitsijalomake tulee aina toimittaa piiritoimistoon viipymättä henkilövalintoja tehneen kokouksen jälkeen.

Muistakaa laittaa myös sähköpostiosoitteet, joita jatkossa käytetään aiempaa useammin. Tiedot ovat tärkeitä niin tilastoinnin kuin seurojen toiminnan esittelyn ja Liikkuja lehti TUL:n sekä liiton ja piirin tiedotteiden perillemenon kannalta. Lomakkeen saa TUL:n internet-sivuilta osoitteesta http://www.tul.fi/ kohdasta Jäsenpalvelut ja materiaalit >Lomakkeet>Seuratoiminta. Lomakkeen voi täyttää oman koneen ruudulla ja lähettää sähköpostilla PIIRIIN osoitteella kymenlaakso@tul.fi.

 

Seuratoimintaselvityslomakkeella ilmoitetaan tiedot vuodelta 2010 vuodenvaihteen jälkeen piiritoimistoon. Myös tämä lomake löytyy TUL:n www-sivuilta.