TULe 2009 Liittojuhla Tampereella pidetty

18.6.2009

Kisatori loi tunnelmaa
Kisatori loi tunnelmaa
Pääjuhla
Pääjuhla

TUL:n 11. Liittojuhla TULe 2009 Tampereella saatiin päätökseen viime viikonloppuna hyvissä merkein.

Pääjuhlaa edeltävään värikkääseen kulkueeseen osallistui kuusi ja puoli tuhatta marssijaa ja itse pääjuhlaan 2500 esiintyjää ja noin 6000 katsojaa. Eri-ikäiset ohjelman esittäjät saavat olla suorituksiinsa tyytyväisiä. Yleisö piti näkemästään.

Tapahtuma onnistui osanottajamäärältään odotusten mukaisesti. 30 000 osanottajan tavoite saavutettiin, kun mukaan lasketaan molempien viikonloppujen ja viikon varrella järjestettyjen useiden kymmenien kilpailujen ja tapahtumien osanottajat. Muutamissa kisoissa kilpailijoita tuli jopa enemmän, kuin odotettiin.

Urheilutapahtumista esimerkiksi jalkapallon 160 joukkueen Särkänniemi-cup ja 2000 osanottajan Pirkan pyöräily muistetaan varmasti pitkään.

Kymenlaakson piiristä enmmistön keräsi Kotkan Kirin, Voikkaan Viestin, Popinniemen Iskun ja Karhulan Urheilijoiden kenttävoimistelijat. Lisäksi osallistuttiin painikilpailuihin, jalkapalloturnaukseen, yleisurheilukilpailuihin ja veteraanitapahtumiin.

Piirin osallistujatavoite oli 666 kisapassin lunastajaa ja ennen tarkempia lukuja voidaan sanoa että aika lähelle sitä ainakin päästiin. Lukemat julkaistaan piirin sivuilla, kun ne on tiedossa.

Mukavaa kesää kaikille, nyt on aika hengähtää ja lomailla Liittojuhlarupeaman jälkeen.