Syksyn Kuntoviikot 30.8. - 12.10.2008

28.8.2008


Syksyn Kuntoviikkojen tavoitteena on luoda virikkeitä ja toimintaa yksittäisille ihmisille säännöllisen liikunnan aloittamiseksi tai tehostamiseksi sekä aktivoida ja tuoda tunnetuksi tapahtumia järjestävien seurojen toimintaa.

Kuntoviikkojen aikana voidaan toteuttaa yksittäisiä liikunta- ja toritapahtumia ja liikuntamessuja, pitää liikunta- ja terveysaiheisia luentoja, käynnistää erilaisia kuntokuuriryhmiä ja paljon muuta kiinnostavaa. Tapahtumat voivat olla koko perheelle suunnattuja tai ne voivat sisältää erikoisteemoja eläkeläisryhmille, työpaikoille ja vaikkapa yksittäisen lajin harrastajille. Syksyn Kuntoviikot on myös hyvä keino laajentaa paikallistason yhteistyötä mm. ammattiosastojen, eläkeläisjärjestöjen sekä muiden liikunta- ja kansanterveysjärjestöjen suuntaan.

Syksyn Kuntoviikkoja vietetään maanlaajuisesti kahdeksannen kerran 30.8.- 12.10.2008. Jakson aikana toteutettavat tilaisuudet löytyvät erilliseltä Syksyn Kuntoviikkojen kalenterisivulta.

Tukiaineistoa ja materiaalia

TUL:n kuntoliikuntavaliokunnan suosituksen Syksyn Kuntoviikot -tapahtuman kehittämiseksi sekä erilaista tilaisuusjärjestäjän materiaalia (mm. Syksyn Kuntoviikkojen tiedotteet) voi imuroida Syksyn Kuntoviikkojen MATERIAALISIVULTA.

TUL-Kuntopalvelut tuottaa tapahtumien järjestäjille maksutonta tukiaineistoa, mm. järjestäjän oppaan, Ideatalkoot-aineiston,  tapahtumajulisteen (A4, A3), osanottajille jaettavan Liikkujan ABC-kirjasen, osallistujakortin ja vyötärönympäryksen mittanauhan sekä erilaista tiedotusaineistoa.