Puheenjohtajapäivät 24.-25.5. Jyväskylässä

24.4.2008

Puheenjohtajapäivät tuo tietoa seuratoiminnan arkeen

Almanakat auki ja katsomaan, onko merkintöjä viikonlopulle 24.–25.5. Nimittäin Jyväskylässä hotelli Laajavuoressa järjestetään TUL:n puheenjohtajapäivät ja tälläkin kertaa aiheet ovat ajankohtaisia. Ihan hyvä ja tärkeä syy laittaa viikonlopun menot uusiksi. Puheenjohtajapäivät alkaa lauantaina 24.5. klo 12. Lauantain yleisteema on lasten ja nuorten liikuntaharrastukset sekä mediamaailma. Alustajina ovat professori Lauri Laakso, dosentti Sirkku Kotilainen, YLE Urheilun päällikkö Kari Mänty ja TUL:n entinen puheenjohtaja Kalevi Olin.

Sunnuntaina kuullaan ja keskustellaan TUL:n kunnallisvaalien tavoitteista (TUL:n puheenjohtaja Sirpa Paatero), Paras-hankkeesta (Jyväskylän apulaiskaupunginjohtaja Timo Koivisto), TULe2009-liittojuhlasta (TUL:n kehittämisjohtaja Sari Virta) ja verotuksen uudistamisen vaikutuksista seuratyöhön (TUL:n pääsihteeri Esko Ranto). Kunnallisvaalien osalta puheenvuoron käyttää lisäksi Keljon Viestin puheejohtaja Petri Hagman. Puheenjohtajapäivät päättyy sunnuntaina klo 12.30 lounaaseen.

Osallistumismaksu on 130 euroa. Hinta sisältää majoituksen kahden hengen huoneessa, lauantaina päivällisen, sunnuntaina aamiaisen ja lounaan sekä kaiken materiaalin.  Lauantaina on ilmoittautumisen yhteydessä kahvit ja suolapala. Puheenjohtajapäiville voi tulla myös vaikka ei majoittautuisikaan. Yhden päivän osallistuminen on 35 euroa ja kahden päivän osallistuminen 60 euroa. Hintoihin sisältyvät ruokailut.

Ilmoittautumiset 25.4. mennessä: TUL/ Pia Reutsalo, Kauppakartanonkatu 7 A 4, 00930 Helsink. Puh. (09) 2513 2319, sähköposti: pia.reutsalo@tul.fi

Tarkan ohjelman löydät TUL:n internetsivulta www.tul.fi. Aloitussivun oikeassa laidassa on Puheenjohtajapäivien banneri, jota klikkaamalla avautuu ohjelma. Lisätietoja saat myös Pekka Rossilta, puh. (09) 2513 2321, sähköposti: pekka.rossi@tul.fi. Hotelli Laajavuoren internetsivut löytyvät osoitteesta http://www.rantasipi.fi/

Puheenjohtajapäivät on tarkoitettu seurojen puheenjohtajille ja toiminnanjohtajille, laji- ja toimialavastaaville, liiton ja piirien luottamusjohdolle sekä liiton ja piirien jaostojen ja valiokuntien puheenjohtajille.